LT EN

Naujienos

2023.09.30

Kvietimas į susitikimą


Organizuojamas neformalus visų TA patiriančių tėvų, senėlių, artimų vaikų giminaičių ir kitų suinteresuotų žmonių susitikimas Vilniuje, Belmonto kavinėje, kad susipažinti gyvai ir kartu pasitarti, kaip kovoti už tėvų ir savo vaikų teisės.
Kvietimas į susitikimą.
09/29/2023
 
Sveiki bendraminčiai, draugai, bičiuliai ir visi, kurie susidūrė ar visdar susiduria su TA ir kam ši problema yra praeitis, dabartis ir, greičiausia, dar bus ir ateitis.
Kreipiuosi TA patirančius tėvus, motinas, senelius ir artimus vaikų giminaičius, kurie galėtu ir norėtu bendrai susitikti Vilniuje. Tai bus tik SUSITIKIMAS.
Daugkam TA yra "laikina problema", kuri savaime įsisprendžia sukuriant naują gyvenimą, santykius, kiti pradeda gerti arba patenka į psihiatrine...(deja) Tačiau kaikam TA išlieka kaip "lėtine diagnozė" visam gyvenimui, nepaisant to ar pats gyvenimas pasikeitė į gerają ar blogają pusę.
Mano asmeninė TA patirtis - 18 metu ir tai daugiau negu pakankama, kad galėčiau vertinti TA teorijos ir praktikos atitikimą realiame gyvenime. Visi mano vaikai jau suauge, kai kurie jau turi savo šeimas, mano ryšiai su jais dėl susvetimėjimo nutruke galutinai, todėl dabar noriu padėti kitiems, kurie susidure su TA, patarti ką daryti, o ką geriau nedaryti. Nors jau 5 metai negyvenu Lietuvoje aš visdar sulaukiu klausimu ir pagalbos šauksmų iš TA patyrusių tėvų ir mamų, todėl laikau pareigą bandyti suburti bendraminčius.
Tą progą kviečiu visus, kurie DABAR patiria TA, ar kurių TA patirtis yra isisenėjusi ir nešviečia jokiom teigiamom permainom, visiems SUSITIKTI, kad susipažinti gyvai ir pasitarti.
Planuoju atvažiuoti į Lietuvą suorganizuoti bendraminčių ir visų suinteresuotų žmonių susitikimą Vilniuje. Susitikimo laikas – spalio 19d. 19 val. Prelimenari susitikimo vieta – kavinė Belmontas. (https://www.belmontas.lt) Manau, kad reikia labiau viešinti TA problemą, kad žmonės suzinotu apie savo vaikų netekusių tėvų ir jų vaikų patiriamą psichologinį smurtą.
Kuo mūsų bus daugiau, tuo daugiau bus nuomonių ir tikros veiklos.
Lauksiu Jūsų komentarų, atsakymų ir iki spalio 17 d. šioje FB grupėje arba email to kestutis.griciunas@gmail.com. Dar bandysiu su kiekvienu susisiekti individualiai, arba tiesiog susitikim Belmonte.
Belmonto kavinė gali pasiūlyti įvairias salės: nuo 20 iki 300 žmonių, todėl labai svarbu iš anksto žinoti, kiek būtu norinčių dalyvauti.
 
Nuoroda į renginį FB:  https://www.facebook.com/events/1267278257314464
 
Pagarbiai,
Kęstutis Griciūnas